Zo blijven uw witte schoenen wit

Witte schoenen en sneakers zijn een van de grootste trends dit jaar echter zijn deze schoenen helaas erg gevoelig voor verkleuren en vlekken, wij hebben enkele tips voor u om uw witte schoenen zo lang mogelijk mooi en schoon te houden. Het is ontzettend belangrijk om uw witte schoenen vóór het dragen in te spuiten met onderhoudsspray, deze spray beschermt uw mooie witte schoenen tegen vuil en vlekken. U wilt natuurlijk uw witte sneakers zo lang mogelijk mooi houden, daarom is het belangrijk om ze regelmatig in te spuiten, wanneer de schoenen veel gedragen worden adviseren wij om de schoenen eens in de twee weken in te spuiten.

Witte schoenen kunnen verkleuren wanneer ze te veel zonlicht verdragen, wit lakleer is hier ontzettend gevoelig voor. Daarom adviseren wij om witte schoenen direct na het dragen weer terug te stoppen in een schoenendoos, zo voorkomt u verkleuring. Voorkomen is bij witte schoenen beter dan genezen, zorg dus dat uw witte sneakers ten aller tijde goed zijn gesprayd met een beschermingsspray, deze spray houdt namelijk een hoop ongewenst vuil van uw sneakers weg. Ook het poetsen met een wax kan helpen om uw witte leren schoenen mooi te houden. Een neutrale wax is behalve beschermend ook schoonmakend, u moet daarom wel uitkijken dat u niet te hard boent want dan kunt u de kleurstof van uw witte schoen afwrijven. Witte canvas schoenen kunt u eenvoudig afwassen met ossengalzeep of een andere milde zeep, laat uw witte canvas schoen daarna drogen in de droge lucht, uit de zon. Witte suède schoenen kunt u eenvoudig schoonmaken met een suèdeborsteltje, deze borsteltjes zullen het vuil opnemen uit uw witte schoen.

Modder-, gras- of vochtvlekken? Zo lost u het op!

Moddervlekken zijn vaak eenvoudig te verwijderen van witte schoenen of witte sneakers wanneer het is opgedroogd. Moddervlekken kunnen eenvoudig van de schoenen afgeveegd worden met een borsteltje, op witte leren of witte canvas schoenen verwijdert u de modder met milde zeep en een vochtige doek. Witte suède schoenen met een moddervlek kunt u schoonmaken door ze te laten stomen, de modder weekt dan los waardoor u het eenvoudig kunt verwijderen met een borsteltje. Wanneer u grasvlekken constateert op uw witte schoenen dan moet u ze zo snel mogelijk schoonmaken. Op witte canvassen en witte leren schoenen kunt u de grasvlek het best verwijderen met lauwwarm water in combinatie met milde zeep, hiervoor kunt u het best een tandenborstel gebruiken. Vochtvlekken op uw prachtige witte leren sneakers kunt u het best verwijderen met witte azijn, dep met een doek met azijn op de vlek totdat hij verdwenen is. Wanneer u vochtvlekken op witte canvas en witte suède schoenen constateert kunt u ze laten stomen. Als de schoenen gestoomd zijn kunt u ze het beste laten opdrogen in de lucht waarna de vochtvlekken verdwenen zullen zijn. U kunt het beste ossengalzeep gebruiken om uw prachtige witte schoenen schoon te maken, dit is een mild afwasmiddel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op uw eerste aankoop ?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & KRIJG

10% KORTING

En word op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen. aanbiedingen en algemeen nieuws.