De 5 schoenentrends voor vrouwen van 2018

Het jaar is alweer een even begonnen en dat betekent dat er nieuwe trends op komst zijn. In de schoenenbranche zijn er dit jaar ook weer vele trends die we nog herkennen van vorig jaar. U leest hieronder de nieuwe schoenentrends voor vrouwen van 2018!

  1. Boots

De boots, ook wel de biker boots genoemd, kennen we nog van vorig jaar en gaan we voorlopig ook nog niet vergeten. Eind 2017 kwamen dit soort schoenen helemaal in de mode en dat blijft zo in 2018. Boots worden al jarenlang gedragen maar in het afgelopen jaar was dit het item dat niet kon ontbreken in de kledingkast. De biker boots zijn stoere enkellaarsjes die bij elke outfit passen. De biker boots worden niet allen gedragen bij een broek, maar ook onder rokjes en jurken.

  1. Metallic schoenen

De glimschoenen werden in 2017 al veel gedragen maar in 2018 wordt dit ook weer de modetrend. De metallic schoenen zijn een echte eyecatcher van de outfit. Als u metallic schoenen draagt kunt u het beste de outfit rustig houden, daarom zijn metallic schoenen mooi te combineren met een neutrale kleur.  De aandacht gaat zo helemaal naar de prachtige metallic schoenen.

  1. Sneakers

Sneakers, elk jaar zijn de sneakers weer in de mode. U kunt niet genoeg sneakers hebben, want deze schoenen worden veel gedragen. In de warmere maanden zijn sneakers heerlijk om te dragen. Ze lopen lekker, zijn niet zo warm van binnen en de sneakers fleuren uw hele outfit op. De sneaker past onder veel outfits. U kunt hierbij denken aan onder een broek, onder een jurk en onder een rokje. Sneakers passen bijna overal bij! Sneakers worden in veel verschillende soorten verkocht. Dit jaar is niet alleen de normale sneaker in de mode, maar ook sneakers met felle kleuren en met printjes.

  1. Overknees

Laarzen worden al jarenlang gedragen door jonge meiden en door volwassenen. De overknee laarzen zijn een stuk langer dan gewone laarzen. De naam van de laars heet niet voor niet de overknee want de laars is zo hoog dat die over de knie komt. Overknee laarzen bestaan al een paar jaar maar deze stijlvolle laarzen zijn het mode-item van 2018. De overknee is op verschillende manieren te dragen. Het staat heel mooi onder een jurk of rokje maar het kan ook prima op een broek gedragen worden. Deze overknee laarzen zijn niet meer weg te denken uit de modetrends van 2018.

  1. Witte schoenen

Veel jonge meiden en volwassen vrouwen hebben wel een paar witte schoenen in de kast liggen. Het is daarom ook niet zo gek dat de witte schoen weer in de mode is. Het is en blijft een handige kleur schoen die u altijd in de kast wilt hebben. Vooral in de warme zomermaanden worden de witte schoenen uit kast getrokken, maar in de winter zijn deze kleur schoenen ook geweldig te combineren. Dit jaar is het niet alleen in de mode om witte sneakers te dragen, maar ook het dragen van witte laarsjes wordt helemaal een trend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op uw eerste aankoop ?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & KRIJG

10% KORTING

En word op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen. aanbiedingen en algemeen nieuws.