Dat de meeste vrouwen wel meer dan één paar schoenen hebben is geen verassing. Maar wist u dat een vrouw gemiddeld 23 paar schoenen in de kast heeft staan? De schoenen variëren van laarzen tot slippers en van pumps tot sneakers. Meestal worden al deze schoenen niet even veel gedragen. Het zijn meestal drie tot vier paar schoenen die u vaak draagt, maar een extra paar schoenen kan altijd van pas komen. Het is niet alleen leuk om veel schoenen te hebben en nieuwe schoenen te kopen, maar het is ook goed voor de schoenen en voor de hygiëne. Het afwisselen van schoenen heeft een aantal voordelen.

Waarom is het goed op schoenen af te wisselen?

Voeten transpireren in dichte schoenen en daarom is het goed om de schoenen goed te laten drogen. Dit kunt u doen door een paar dagen andere schoenen te dragen. Het is goed om uw schoenen vaak af te wisselen. De schoenen die u dan niet draagt, krijgen de kans om adem te halen. U kunt bijvoorbeeld elke dag een ander paar schoenen aan doen of u wisselt de schoenen om de twee dagen af. De schoenen kunnen goed drogen als u ze voldoende afwisselt. De schoen blijft in goede vorm en u houdt de schoenen op deze manier het mooist. Het is ook erg goed voor de hygiëne om schoenen niet dagen achter elkaar te dragen. Het is niet alleen goed om schoenen dagelijks af te wisselen, maar het is ook nog eens leuk. Zo kunt u elke dag een andere stijl aan uw outfit geven door andere schoenen te dragen. Het is dus helemaal niet erg om meerdere schoenen in uw kast te hebben.

Verschillende schoenen om af te wisselen

Het leukste is natuurlijk om verschillende schoenen te hebben die u dagelijks kunt afwisselen. In de zomer hoeft u niet alleen sneakers te dragen. Er zijn naast sneakers nog een aantal andere schoenen die u in de zomer ook kunt dragen. Instappers zijn hele leuke schoenen die perfect zijn met het warme weer. De instappers lopen lekker en zien er ook nog eens heel leuk uit. Ballerina’s zijn schoenen die alleen om de voet heen zitten. De schoenen zijn ideaal met het warme weer, omdat het open schoenen zijn. Espadrilles zijn erg leuke schoenen die er zomers uit zien. Deze schoenen zijn gemakkelijk te combineren onder verschillende outfits. Deze soort schoenen kunt u dagelijks af wisselen om uw schoenen zo hygiënisch en mooi mogelijk te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op uw eerste aankoop ?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & KRIJG

10% KORTING

En word op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen. aanbiedingen en algemeen nieuws.