Enkellaarsjes dragen in de lente

De lente komt er bijna aan en dat betekent dat we de kleding in onze kast weer gaan uitzoeken. Alle dikke truien kunnen de kast uit en de luchtige kleding komt weer tevoorschijn. Ook de schoenen worden uitgezocht. Sneakers en sandalen worden weer vaker gedragen met het lekkere weer. Maar enkellaarsjes zijn ook nog helemaal top voor in de lente. Enkellaarsjes zijn voor vele vrouwen het favoriete schoenpaar uit de kast. Ze zijn makkelijk te combineren en lopen heerlijk. Nu het bijna lente is betekent het niet dat de enkellaarsjes de kast in moeten. Veel mensen denken dat enkellaarsjes alleen in de winter gedragen kunnen worden. Maar enkellaarsjes kunnen ook prima in de lente gedragen worden. Ze staan juist heel leuk onder rokjes of jurkjes. Dus maakt u zich maar geen zorgen, u kunt de enkellaarsjes nog een hele tijd dragen. Zelfs zwarte enkellaarsjes zijn nog helemaal in tijdens de lente.

Damesschoenen voor in de lente

In de lente is het soms moeilijk om te besluiten welke soort schoenen u gaat dragen. Er wordt vaak nagedacht over de vragen ‘’Is het nog niet te fris om open schoenen te dragen?’’ of ‘’Kan ik nu nog wel enkellaarsjes dragen, omdat het best lekker weer is?’’ In de lente is het niet heel gebruikelijk om hoge laarzen te dragen. Dit zal ook te warm zijn als het buiten 24 graden is. U kunt in de lente verschillende soorten schoenen dragen die goed passen bij het seizoen. Hieronder staan de schoenen die in de lente vaak gedragen worden door vrouwen. Natuurlijk moet u gewoon de schoenen dragen die u graag wilt dragen.

Enkellaarsjes

Zoals we net ook al hebben gelezen kunnen enkellaarsjes nog prima in de lente gedragen worden. Er zijn verschillende soorten enkellaarsjes in diverse kleuren. De zwarte enkellaarsjes zijn niet minder leuk in de lente dan in de winter.

Sneakers

Sneakers zijn schoenen die veel in de lente en in de zomer worden gedragen. In de winter worden deze schoenen ook nog gedragen, al kan dit soms best koud zijn. Sneakers zijn eigenlijk het paar schoenen dat u altijd in de kast kan hebben en aan kan trekken wanneer u dat wilt.

Ballerina’s

Dit zijn de schoenen die in de lente en in de zomer helemaal plat worden gelopen. Doordat de schoen open is, is het heerlijk met het warme weer. Deze schoenen zijn dus ideaal voor de lente. Ook in de zomer worden deze schoenen veel gedragen, omdat het ook leuk te combineren is met korte broekjes of rokjes.

Instappers

De instappers zijn populair in de lente. Deze schoenen zijn heel leuk te combineren bij verschillende outfits. Het is dus echt een schoen die overal bij past.

Enkellaarsjes zijn het hele jaar gangbaar

U hoeft de enkellaarsjes dus nog niet op te bergen. U kunt zelfs nog de leukste enkellaarsjes in de lente kopen met flinke korting. De enkellaarsjes in onze webshop zijn nu ook afgeprijsd dus bestel nog snel een mooi paar enkellaarsjes die u de hele lente nog kunt dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op uw eerste aankoop ?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & KRIJG

10% KORTING

En word op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen. aanbiedingen en algemeen nieuws.