Dé populaire kleuren van deze zomer

In de zomer van 2018 zijn er weer een aantal trendy kleuren die u veel terug zult zien in de kleding. Dit zijn dé trendkleuren van deze zomer. De meeste trendkleuren zijn erg fel en vrolijk. U kunt de kleuren op een leuke manier combineren met tassen, schoenen en kleding. De trendkleuren van deze zomer zijn: geel, rood, nude, baby blauw en bloemenprints met kleuren. Deze kleuren zult u deze zomer erg vaak zien en zelf misschien ook gaan dragen. U kunt ervoor kiezen om de felle kleuren in kleding te dragen of de aandacht juist naar de schoenen te laten gaan.

De kleuren combineren met schoenen

De trendkleuren van deze zomer zijn erg goed te combineren. Al helemaal in de schoenen. U kunt schoenen dragen in één van de trendkleuren, waardoor uw schoenen dé eyecatcher zijn van uw outfit. Houdt u van felle kleuren. Dan kunt u kiezen voor rode of gele schoenen. U kunt rode schoenen dragen onder een basic outfit. De aandacht gaat naar de schoenen en dat maakt de schoenen een echte eyecatcher. De rode kleur straalt energie uit en is perfect te combineren met een neutrale kleur. Uw outfit wordt compleet bij het dragen van schoenen in de trendkleuren. De gele kleur zien we ook deze zomer weer terug en is net als vorig jaar nog steeds erg populair. De kleur straalt levendigheid uit en is deze zomer één van dé trendkleuren.

Baby blauw is erg populair deze zomer. De kleur blauw straalt vrede en rust uit. Er zijn erg veel kleuren blauw, waarvan baby blauw één van die kleuren is. Baby blauw is een rustige kleur die u bijvoorbeeld kunt dragen op zilverkleurige schoenen. Nude is een kleur dat minder fel is maar absoluut niet minder leuk. Een nude kleur past bij vrijwel alle kledingstukken. Schoenen in de kleur nude kunt u dus bij veel kledingstukken dragen. Deze kleur zullen we veel zien, want u kunt alle kanten op met deze stijlvolle kleur.  Bent u meer van de levendige patronen? Dan is de bloementrend helemaal geschikt voor u. De bloemenprint gaan we deze zomer ook weer vaak zien. Bloemen stralen vrolijkheid uit en zitten vol mooie kleuren. U kunt sneakers met bloemenprint dragen om deze onder een outfit te dragen.

Een kleurrijke zomer

Deze zomer zal een vrolijke en kleurrijke periode worden door de kleurentrends. Als u op zoek bent naar nieuwe inspiratie op het gebied van kleuren in de mode, kunt u de bovenstaande kleuren toepassen. In de webshop van Supershoes vindt u sneakers van zomerse kleuren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Korting op uw eerste aankoop ?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF & KRIJG

10% KORTING

En word op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen. aanbiedingen en algemeen nieuws.